Lombrosiana

Houd onze activiteitenkalender in de gaten!, Onze schavotjes zijn online te vinden in het menu hierboven., De inschrijvingen voor de Doopweek zijn open! Indien je gedoopt wil worden zeker niet vergeten.

Doopweek


Toekomstige schachten, doopcomité, commilitonen en sympathisanten, het is weer zo ver!

LOMBROSIANA DOOPT! En dit in de week van 23 tot 26 oktober. Neem dus allemaal een fluostift bij de hand, kleur deze week maar volledig in!

Aan zij die al zeker zijn dat ze zich gaan laten dopen: bereid jullie maar al voor op een week vol avontuur, uitdagingen, nieuwe vriendschappen en als afsluiter een lintje en een geweldige temmer voor het aankomende jaar.

Aan zij die nog twijfelen: niet twijfelen, gewoon doen! Ik verzeker jullie dat je er geen minuut spijt van zal hebben. Lombrosiana is een fantastische groep met sympathieke mensen waar je je direct thuis zal voelen! Gegarandeerd een jaar vol plezier!

Heel veel (nu nog) lieve groetjes en tot dan,
Jullie toekomstige schachtentemmer
Lore (en de voltallige Lombro-crew)

P L A N N I N G
Dinsdag 10 oktober: Infomoment @Amber
Maandag 23 oktober: Schachtenverkoop
Dinsdag 24 oktober: Overpoortrolling + gratis vat @Pere
Donderdag 26 oktober: Doop + doopcantus

1ste Bachweekend


Net ingeschreven aan de UGent in de richting criminologie?
Dan is dit weekend iets voor jou!

Je begint binnenkort aan een nieuw hoofdstuk in je leven. Dit is voor iedereen spannend, maar wees gerust, je staat er niet alleen voor. De studentenvereniging Lombrosiana zal je wegwijs maken in het studentenleven van Gent.

Naar jaarlijkse gewoonte zetten we het jaar goed in met het eerste-bachelor-weekend. Voor jou is dit de ultieme kans om je medestudenten en praesidiumleden te leren kennen. Geloof ons, je maakt veel plezier en voor je het weet heb je nieuwe vriendschappen gesmeed!

Schrijf je met andere woorden in om deel te nemen aan een nieuw avontuur! Maar wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt.

https://tinyurl.com/1steBachweekend